Staalframe wint terrein in bouwend Nederland

Steeds vaker wordt dit vernieuwende product als alternatief aangeboden voor traditionele bouwsystemen. Voor DNN BV betekent dit ook een verandering. Het is belangrijk om niet stil te blijven staan en voorbereid te zijn op een toekomst met omvangrijke opdrachten op staalframe gebied.
De locatie waar DNN BV gevestigd is, werd voor Industrieel-bouwen te klein om aan de wensen van een goed staalframe bedrijf te kunnen voldoen. Daarom is er door ons besloten om de locatie aan de Phileas Foggstraat 106 te verlaten. Een klein stukje verderop, aan de Phileas Foggstraat 124, hebben wij een nieuwe bedrijfshal gebouwd, zodat hier de activiteiten van Industrieel-bouwen in onder gebracht kunnen worden.

Sinds september dit jaar beschikt Industrieel-bouwen over een ruime productiestraat waar dak-, vloer- en gevelelementen efficiënt geproduceerd kunnen worden. Er is met name geïnvesteerd in ergonomische machines die de werkzaamheden voor de werknemers van Industrieel-bouwen een stuk lichter en aangenamer maken. Daarnaast biedt deze hal ook een kraanbaan én de mogelijkheid om grotere elementen te produceren.

Sinds de start van Industrieel-bouwen is het aantal klanten gegroeid en worden er steeds meer projecten omgezet naar staalframe bouwsystemen. Om aan het aantal opdrachten te kunnen voldoen, kan er in de productiestraat aan twee producties gelijkertijd gewerkt worden.

Wij verwachten de komende jaren een aanzienlijke groei in het segment prefab dak-, vloer- en gevelelementen te kunnen realiseren vanuit onze nieuwe locatie.

Wij nodigen u graag uit voor een kijkje in onze nieuwe productieruimte.

« Terug naar het nieuws overzicht

Over Industrieel-bouwen

DNN Groep en M-frame Staalframebouw zijn ondernemingen met een flinke bagage aan bouwervaring. We zijn gevestigd in Emmen en Zwartemeer.
Industrieel-bouwen is onderdeel van:

Industrieel bouwen is onderdeel van DNN Groep BV

Mframe

Bedrijfsgegevens

DNN Groep BV
Phileas Foggstraat 124
7825 AM Emmen

Telefoon: 0591 30 26 21
E-mail: info@dnn.nl
www.dnn.nl


M-frame
Eemslandweg 100A
7894 AE Zwartemeer

Telefoon: 0591 74 51 48
E-mail: info@mframe.nl
www.mframe.nl

Routebeschrijving naar ons kantoor

Eigenschappen staalframe

  • Energiebewust
  • Licht en Sterk
  • Maatvast
  • Slank
  • Flexibel