Woningbouwvereniging

Met staalframebouw voldoet u aan het Bouwbesluit en dus aan alle regels waar u in Nederland aan moet voldoen. De mogelijkheden van staalframebouw levereren woningbouwverenigingen kostenbesparingen op. De vergaande prefabricage reduceert de arbeid op de bouwplaats. De hoge bouwsnelheid en daarmee de korte bouwtijd heeft als doorslaggevend voordeel het eerder opleveren en innen van verkoop- of huuropbrengsten.

Bovendien is het mogelijk bewoond op te toppen, dus geen omzetverlies en zeer beperkt overlast. Een relatief korte bouwtijd is kenmerkend voor staalframebouw. Dankzij de hoge montagesnelheid, de mogelijkheden tot prefabricage en voldoende productiecapaciteit bij de grote Nederlandse koudgewalste profielleveranciers  is een korte bouwtijd kenmerkend voor staalframebouw.

Met Industrieel-bouwen, in samenwerking met de DNN Groep BV, wordt de overlast van bouw zeer beperkt. Er wordt meegedacht in creatieve oplossingen; onmogelijke projecten worden mogelijk!

Met staalframebouw elementen voor dak en gevel een " isolerende schil " aanbrengen in bestaande complexen, waarbij diverse afwerknivo's  uitvoerbaar zijn. 

" 0 op de meter " met Solvena het energieproducerende dakelement 

 

Optoppen:

Het ‘upgraden’ van een gebouw kan bijvoorbeeld met ‘optoppen’. Dat kan goed met staalframebouw. Optoppen is simpel gesteld het aanbrengen van een nieuwe bouwlaag op een bestaand gebouw. Een of meerdere nieuwe verdiepingen met een lichte staalconstructie beperken de extra belasting van de bestaande constructie en fundering. Het spaart kostbare versterkingen uit. De nieuw vervaardigde bouwlagen kunnen bestaande functies verrijken, de uitstraling verbeteren én de rendabiliteit van het totale gebouw verhogen.

Naast optoppen leent staal zich voor andere vormen van intensief ruimtegebruik. Met karakteristieken als gering eigen gewicht, maatvastheid, kleinschaligheid, sterkte en stijfheid is staal onder meer inzetbaar voor het overbouwen van bestaande infrastructuur, het invoegen van nieuwe functies in een bestaand gebouw of het invoegen van een nieuw gebouw.

Meer informatie?

Is uw interesse gewekt, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.


Over Industrieel-bouwen

DNN Groep en M-frame Staalframebouw zijn ondernemingen met een flinke bagage aan bouwervaring. We zijn gevestigd in Emmen en Zwartemeer.
Industrieel-bouwen is onderdeel van:

Industrieel bouwen is onderdeel van DNN Groep BV

Mframe

Bedrijfsgegevens

DNN Groep BV
Phileas Foggstraat 124
7825 AM Emmen

Telefoon: 0591 30 26 21
E-mail: info@dnn.nl
www.dnn.nl


M-frame
Eemslandweg 100A
7894 AE Zwartemeer

Telefoon: 0591 74 51 48
E-mail: info@mframe.nl
www.mframe.nl

Routebeschrijving naar ons kantoor

Eigenschappen staalframe

  • Energiebewust
  • Licht en Sterk
  • Maatvast
  • Slank
  • Flexibel