Bouwbedrijven

Bouwbedrijven kunnen met staalframebouw grotere overspanningen realiseren dan met traditionele bouw. Hierdoor zijn er minder kolommen waardoor uw klant zeer flexibel is met de indeling. Zo kan er vooraf rekening worden gehouden met het plaatsen van bijvoorbeeld E&W installaties, sprinklers en dergelijke. Met staalframebouw voldoet u aan het Bouwbesluit en dus aan alle regels waar je in Nederland aan moet voldoen.

Er zijn vele redenen waarom architecten, constructeurs en opdrachtgevers voor een staalframebouw kiezen. Industrieel-bouwen, in samenwerking met de DNN Groep BV, biedt een lange termijn samenwerking om samen succesvol te zijn bij de klanten van het bouwbedrijf. Bij staalframebouw worden "vlakken" (gevels, daken, wanden en vloeren) in de werkplaats samengesteld uit koudgevormde staalprofielen. De vederlichtheid gepaard aan grote sterkte zijn de voornaamste voordelen van staalframebouw. Daardoor zijn transport en montage makkelijker, en zijn grotere vrije overspanningen en uitkragingen mogelijk. Andere sterke troef is de maatvastheid, tijdens de bouw èn de gebruiksperiode.

Meer informatie?

Is uw interesse gewekt, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.


Over Industrieel-bouwen

DNN Groep en M-frame Staalframebouw zijn ondernemingen met een flinke bagage aan bouwervaring. We zijn gevestigd in Emmen en Zwartemeer.
Industrieel-bouwen is onderdeel van:

Industrieel bouwen is onderdeel van DNN Groep BV

Mframe

Bedrijfsgegevens

DNN Groep BV
Phileas Foggstraat 124
7825 AM Emmen

Telefoon: 0591 30 26 21
E-mail: info@dnn.nl
www.dnn.nl


M-frame
Eemslandweg 100A
7894 AE Zwartemeer

Telefoon: 0591 74 51 48
E-mail: info@mframe.nl
www.mframe.nl

Routebeschrijving naar ons kantoor

Eigenschappen staalframe

  • Energiebewust
  • Licht en Sterk
  • Maatvast
  • Slank
  • Flexibel