Wat is Componext?

Componext is een innovatief bouwconcept dat precies aansluit op de veranderende woningmarkt. We hebben op basis van een aantal vaste elementen een unieke woning ontwikkeld, die kan worden ingezet als starterswoning, eengezinswoning of seniorenwoning. De woningen worden opgebouwd vanuit standaardmodules en prefab-elementen en zijn volledig aan te passen aan de wensen van de klant. Het gaat om kwalitatief hoogwaardige woningen, die snel kunnen worden gebouwd, tegen lage kosten.

Nu bouwen voor later, dat is ons motto.

Componext : Een woningbouwconcept dat volledig is geïnspireerd is op de c2c principes, en een antwoord biedt op de veranderende vraag in de woningmarkt: Flexibel en duurzaam. Uitgangspunt voor het ontwerp is een technische kern, die volledige geprefabriceerd in staalframebouw.  Componext is in een brede ketensamenwerking, met o.a. Brands Bouw,  DNN, Unica en Invent ontwikkeld. Zie ook www.componext.nl voor informatie over Componext.

 

Klik hier om naar het contactformulier te gaan of bel naar 0591 30 20 13
Componext bouwsysteem

Over Industrieel-bouwen

DNN Groep en M-frame Staalframebouw zijn ondernemingen met een flinke bagage aan bouwervaring. We zijn gevestigd in Emmen en Zwartemeer.
Industrieel-bouwen is onderdeel van:

Industrieel bouwen is onderdeel van DNN Groep BV

Mframe

Bedrijfsgegevens

DNN Groep BV
Phileas Foggstraat 124
7825 AM Emmen

Telefoon: 0591 30 26 21
E-mail: info@dnn.nl
www.dnn.nl


M-frame
Eemslandweg 100A
7894 AE Zwartemeer

Telefoon: 0591 74 51 48
E-mail: info@mframe.nl
www.mframe.nl

Routebeschrijving naar ons kantoor

Eigenschappen staalframe

  • Energiebewust
  • Licht en Sterk
  • Maatvast
  • Slank
  • Flexibel