Toepassingen

Optoppen:

Prefab optoppenHet ‘upgraden’ van een gebouw kan bijvoorbeeld met ‘optoppen’. Dat kan goed met staalframebouw. Optoppen is simpel gesteld het aanbrengen van een nieuwe bouwlaag op een bestaand gebouw. Een of meerdere nieuwe verdiepingen met een lichte staalconstructie beperken de extra belasting van de bestaande constructie en fundering. Het spaart kostbare versterkingen uit. De nieuw vervaardigde bouwlagen kunnen bestaande functies verrijken, de uitstraling verbeteren én de rendabiliteit van het totale gebouw verhogen.

Naast optoppen leent staal zich voor andere vormen van intensief ruimtegebruik. Met karakteristieken als gering eigen gewicht, maatvastheid, kleinschaligheid, sterkte en stijfheid is staal onder meer inzetbaar voor het overbouwen van bestaande infrastructuur, het invoegen van nieuwe functies in een bestaand
gebouw of het invoegen van een nieuw gebouw.

Aan/uitbouw:

De tijd dat een aan- of uitbouw als een tijdrovend karwei werd gezien is verleden tijd. Ook weken in de troep zitten werd gezien als een hoge drempel voor het nemen van de laatste stap. Staalframebouw biedt een relatief korte bouwtijd, dankzij de hoge montagesnelheid en de mogelijkheden tot prefabricage. Met Industrieel-bouwen wordt de overlast van bouw zeer beperkt. Er wordt meegedacht in creatieve oplossingen; onmogelijke projecten worden mogelijk!

Inbouw en nieuwbouw:

Staalframebouw is uitermate geschikt voor inbouw-locaties of voor een nieuwbouw project.

Klik hier om naar het contactformulier te gaan of bel naar 0591 30 20 13
Toepassingen

Over Industrieel-bouwen

DNN Groep BV (specialist in staalframebouw) is een onderneming met een flinke bagage aan ervaring, gevestigd in Emmen (Drenthe).
Industrieel-bouwen is onderdeel van:

Industrieel bouwen is onderdeel van DNN Groep BV

Bedrijfsgegevens

DNN Groep BV
Productieruimte:
Phileas Foggstraat 124
7825 AM Emmen

Telefoon: 0591 30 26 21
E-mail: info@dnn.nl

Routebeschrijving naar ons kantoor

Eigenschappen staalframe

  • Energiebewust
  • Licht en Sterk
  • Maatvast
  • Slank
  • Flexibel