Wie zijn wij

De DNN Groep BV  is een onderneming met een flinke bagage aan ervaring, gevestigd in Emmen (Drenthe). Industrieel-bouwen is onderdeel van de DNN Groep  Sinds augustus 2006 zijn wij de trotste licentienemer voor het Corus/ TATA steel  Star Frame Bouwsysteem. Als licentienemer van Starframe kunnen we gebruik maken van de jarenlange know-how en ervaring die met dit bouwsysteem in diverse toepassingen is opgedaan.

De DNN groep werkt vanuit een nieuwe productiehal in Emmen aan haar projecten op gebied van industrieel bouwen. Het prefabriceren van wanden, vloeren en daken worden naar wens van de opdrachtgever samengesteld. De prefab elementen kunnen binnen een paar dagen worden gemonteerd op de bouwplaats, of kunnen complete 3D units worden geleverd vanuit de productiehal. Dit levert een groot aantal voordelen op die zeer interessant zijn, deze voordelen en de verschillende mogelijkheden worden toegelicht op deze website.

Staalframebouw

Staalframebouw is licht, maatvast, heeft een ingebouwde flexibiliteit en bovendien zijn de ontwerpmogelijkheden enorm. Vanwege de materiaaleigenschappen kan er zelfs bij grotere overspanningen slanker geconstrueerd worden. Staalframebouw staat voor tijdswinst, minder verloren uren en dus een hoger rendement. Staalframebouw biedt in combinatie met andere materialen de mogelijkheid om elke gewenste vorm en volume te realiseren.

In Nederland wordt staalframebouw op steeds groter schaal toegepast. In de afgelopen jaren zijn er diverse grote en kleine projecten aan toegevoegd. Het industrieel-bouwen van DNN Groep BV - met haar jarenlange eigen ervaring op dak en gevelgebied- biedt kansen om daar de nodige vernieuwingen en aanvullingen aan toe te voegen. Dit doen zij met deelprodukten maar ook met complete projecten in een breed toepassingsspectrum. Samen met haar relaties zorgt DNN Groep BV ervoor dat ook hier in Nederland het staalframebouw-principe succesvol wordt.

DNN Groep BV werkt samen met een aantal innovatieve bedrijven  en leveranciers en zij fungeren bij een bouw of aanbouw als specialist binnen een deskundig en vaardig bouwteam. Als specialist in staalframebouw hebben zij toegevoegde waarde in het bouwteam en werken zij samen met deskundige relaties om het project tot een succes te maken!

DNN Groep bedrijfsfilm

Klik hier om naar het contactformulier te gaan of bel naar 0591 30 20 13
Wie zijn wij

Over Industrieel-bouwen

DNN Groep en M-frame Staalframebouw zijn ondernemingen met een flinke bagage aan bouwervaring. We zijn gevestigd in Emmen en Zwartemeer.
Industrieel-bouwen is onderdeel van:

Industrieel bouwen is onderdeel van DNN Groep BV

Mframe

Bedrijfsgegevens

DNN Groep BV
Phileas Foggstraat 124
7825 AM Emmen

Telefoon: 0591 30 26 21
E-mail: info@dnn.nl
www.dnn.nl


M-frame
Eemslandweg 100A
7894 AE Zwartemeer

Telefoon: 0591 74 51 48
E-mail: info@mframe.nl
www.mframe.nl

Routebeschrijving naar ons kantoor

Eigenschappen staalframe

  • Energiebewust
  • Licht en Sterk
  • Maatvast
  • Slank
  • Flexibel