Particulieren

Een particuliere opdracht is bijna altijd uitvoerbaar met (prefab) staalframebouw. Als constructie- en afbouwmateriaal geeft staal de mogelijkheid voor het bieden van keuzevrijheid en onderscheid in vormgeving, afwerking en indeling.

Met staalframebouw wordt uw bouwtijd aanzienlijk versneld. Staalframe is licht van gewicht en staat voor grote overspanningen en wooncomfort. Prefab elementen hebben een laag gewicht en daardoor een grote ontwerpvrijheid. Het maakt staalframebouw goed geschikt voor renovatie en aan- en uitbouwprojecten. Op de bouwplaats kunnen maatvaste elementen worden samengevoegd. Dit biedt veel voordelen voor de aan- of verbouw van uw woning. U kunt blijven wonen en hebt weinig hinder van uw project, sneller bouwen betekent sneller opleveren.

Nieuwbouw:

DNN Groep heeft in de afgelopen 10 jaar diverse projecten gerealiseerd met staalframebouw, de projecten werden veelal in bouwteamverband uitgevoerd met gespecialiseerde bouw- en afbouwbedrijven.

Wij krijgen vaak de vraag van particulieren gesteld of wij de complete bouw van hun nieuwe  woning kunnen realseren, omdat wij geen totaal bouwer zijn maar producent en leverancier van staalframe elementen tot aan het plaatsen van het staalframe casco kunnen wij dus niet als totaal bouwer optreden, wel hebben wij in de afgelopen periode goede ervaringen opgedaan met bouw- afbouw en installatiebedrijven door heel Nederland die in uw bouwproces de overige werkzaamheden kunnen gaan uitvoeren, wij brengen U graag in contact met deze bedrijven en partijen. 

Ook hebben inmiddels diverse ontwerpende partijen en architecten ervaring met staalframebouw opgedaan, ook met deze architecten kunnen wij U in contact brengen.

Renovatieprojecten:

Staalframebouw elementen voor dak en gevel worden steeds vaker ingezet bij de upgrading van bestaande woningen, voordeel van staalframebouw is het gewicht van onze elementen welke als beste uit de bus komen.  " 0 op de meter " en in de verdere zoektocht naar alternatieve energiebronnen om uw woning van energie te voorzien kunnen we o.a. met  Solvena  het energieproducerende dakelement realiseren

Solvena is een dakelement waar op een slimme manier een leidingnet is aangebracht net onder de waterkerende dakbedekkingslaag, door vloeistof door het leidingsysteem te pompen  zijn we in staat om op een goedkope manier omgevingswarmte en zonnewarmte af te vangen via het dak, deze energie is direct te gebruiken is voor verwarmen van tapwater voor dagelijks gebruik, de overtollige energie kan worden  opgeslagen in een " opslagvat/ en of  direct in de aarde ( koude warmte opslag ) onder of in de directe omgeving van uw woning, in de koude periodes kan deze energie worden gebruikt.

"Over dertig jaar zullen veel woningen zonder aardgas worden verwarmd." Dat is de voorspelling van  Eneco-topman Ron Wit. Hij is optimistisch over de afbouw van aardgas als energiebron. Energiebedrijf Eneco zet in op restwarmte, aardwarmte en andere alternatieve duurzame energiebronnen.

Cv-ketels

Minister Kamp kwam onlangs nog met een visie op aardgas-loos leven. Hij bepleit o.a.  het gebruik van restwarmte van fabrieken om huizen te verwarmen, ook het gebruik van warmtepompen zal door deze visie gaan groeien, dat kan op termijn voor nieuwbouw  cv-ketels overbodig maken.

Meer informatie?

Is uw interesse gewekt, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.


Over Industrieel-bouwen

DNN Groep en M-frame Staalframebouw zijn ondernemingen met een flinke bagage aan bouwervaring. We zijn gevestigd in Emmen en Zwartemeer.
Industrieel-bouwen is onderdeel van:

Industrieel bouwen is onderdeel van DNN Groep BV

Mframe

Bedrijfsgegevens

DNN Groep BV
Phileas Foggstraat 124
7825 AM Emmen

Telefoon: 0591 30 26 21
E-mail: info@dnn.nl
www.dnn.nl


M-frame
Eemslandweg 100A
7894 AE Zwartemeer

Telefoon: 0591 74 51 48
E-mail: info@mframe.nl
www.mframe.nl

Routebeschrijving naar ons kantoor

Eigenschappen staalframe

  • Energiebewust
  • Licht en Sterk
  • Maatvast
  • Slank
  • Flexibel