HOTT woning te Sterksel

Project omschrijving

DNN B.V.  het volledige staalframe casco incl. de dak afwerkingen voor de HoTT woning wat staat voor House of Tomorow Today uitgevoerd.

Uniek in dit project is een unieke momentvaste verbinding toegepast in de overgang gevel- dak van het hoofdgebouw, en er is slim omgegaan met de verjongingen van de oversteken van de zogenaamde Pet van het hoofdgebouw en de laagbouw die volledig is voorzien van PV en zonthermische panelen die voor de energieopwekking van het gebouw zorgdragen

HoTT laat de stand der techniek zien voor een woning op het gebied van gezond binnenklimaat, decentrale energieopwekking en bouwprocesinnovatie volgens de principes van Active House en Slimbouwen.

HoTT is de toekomstig woning van Jos en Karin Lichtenberg maar ook bezoekers van hun B&B kunnen de woning komen ervaren. De woning is het eerste Active House nieuwbouwproject in Nederland. Het ontwerp is van KAW/e uit Eindhoven.

« Terug naar het projectenoverzicht
Klik hier om naar het contactformulier te gaan of bel naar 0591 30 20 13

Over Industrieel-bouwen

DNN Groep en M-frame Staalframebouw zijn ondernemingen met een flinke bagage aan bouwervaring. We zijn gevestigd in Emmen en Zwartemeer.
Industrieel-bouwen is onderdeel van:

Industrieel bouwen is onderdeel van DNN Groep BV

Mframe

Bedrijfsgegevens

DNN Groep BV
Phileas Foggstraat 124
7825 AM Emmen

Telefoon: 0591 30 26 21
E-mail: info@dnn.nl
www.dnn.nl


M-frame
Eemslandweg 100A
7894 AE Zwartemeer

Telefoon: 0591 74 51 48
E-mail: info@mframe.nl
www.mframe.nl

Routebeschrijving naar ons kantoor

Eigenschappen staalframe

  • Energiebewust
  • Licht en Sterk
  • Maatvast
  • Slank
  • Flexibel