Kinderboerderij Esch sur Alzette Luxemburg

Project omschrijving

Medio 2015 heeft DNN groep BV een compleet staalframe casco gebouwd in opdracht van de gemeente Esch sur Alzette in Luxemburg.         Esch-sur-Alzette  is een gemeente en stad in het zuiden van het Groothertogdom Luxemburg en de hoofdplaats van het gelijknamige kanton, gelegen aan de rivier de Alzette.

De stad telde in 2010 30.105 inwoners en is daarmee na de hoofdstad de grootste stad van het land. Esch dankt zijn ontwikkeling aan de ijzer- en staalindustrie. Het ijzererts werd onder andere uit deGaalgebierg gewonnen.

DNN groep BV heeft in dit project nauw samengewerkt met Jora-Vision uit Rijnsburg. Joravision bv uit Rijnsburg heeft het ontwerp van de kinderboerderij voor zijn rekening genomen en heeft de thematisering en aankleding verzorgd. Jora Vision is een toonaangevend bedrijf in de Europese en Aziatische leisure industrie.hun doel is het creëren van adembenemende ervaringen, omgevingen en attracties. De zeldzame combinatie van ontwerp en productie maakt Joravision  tot een uniek bedrijf op het gebied van thematisering in Europa.

In het staalframe casco zijn door DNN  vakwerkspanten van koude gevormde stalen profielen verwerkt, in combinatie met zelfdragen wanden en de complete dakconstructie en gordingen alles uit koud gevormd staal.

De constructieve berekeningen voor dit project zijn uitgevoerd door CFP Engineering: de specialist op het gebied van construeren met koudgevormde staalprofielen. 

 

 

« Terug naar het projectenoverzicht
Klik hier om naar het contactformulier te gaan of bel naar 0591 30 20 13

Over Industrieel-bouwen

DNN Groep en M-frame Staalframebouw zijn ondernemingen met een flinke bagage aan bouwervaring. We zijn gevestigd in Emmen en Zwartemeer.
Industrieel-bouwen is onderdeel van:

Industrieel bouwen is onderdeel van DNN Groep BV

Mframe

Bedrijfsgegevens

DNN Groep BV
Phileas Foggstraat 124
7825 AM Emmen

Telefoon: 0591 30 26 21
E-mail: info@dnn.nl
www.dnn.nl


M-frame
Eemslandweg 100A
7894 AE Zwartemeer

Telefoon: 0591 74 51 48
E-mail: info@mframe.nl
www.mframe.nl

Routebeschrijving naar ons kantoor

Eigenschappen staalframe

  • Energiebewust
  • Licht en Sterk
  • Maatvast
  • Slank
  • Flexibel